Laden ...

Onze Recencies

Verschillende verhalen van klanten die tevreden zijn over onze service!

Telefoon reparatie
Gisteren mijn telefoon ter reparatie aangeboden aangezien mijn telefoon niet meer oplaadde, mijn mobiel is super snel gerepareerd, al binnen 1 uur kon ik mijn telefoon weer ophalen. Mijn telefoon werkt als vanouds. Ik ben erg tevreden over de reparatieservice Mobile2fix!!
– andries Dekker
Samsung S20 Ultra scherm reparatie
Contact op gezocht op het scherm van mijn telefoon te laten maken. Kon de volgende dag terecht. Telefoon afgegeven en 2 uur later super netjes terug gekregen met een nieuw scherm. Aardige man! Ik Super service!
– Mark De vogel
Iphone XS Max reparatie
Vanmiddag gebeld en ik kon vanavond al terecht om m’n scherm te laten vervangen. Goede service voor een nette prijs. Achteraf werd alles gecheckt of het werkte, dus je weet zeker dat je met een werkende reparatie weggaat. Superblij dat mijn telefoon weer werkt.
– Emma M
Samsung A51 - Scherm reparatie
Scherm van mijn Samsung a51 laten repareren. Makkelijk contact te leggen en alles was snel geregeld! Ik kon hem dezelfde avond nog langs brengen en ophalen. 6 maanden garantie erbij gekregen, en na het ophalen nog even gezellig lopen praten! Kortom, super snel, gezellig en goed!
– Granni3
Iphone SE reparatie
Prettig en correct geholpen. Directe en snelle communicatie en een nette prijs. Adres om te onthouden ?
– Marco van Buiten
XS MAX achterkant reparatie
Achterkant Iphone Xs Max laten vervangen. Telefoon een paar uur kwijt en is weer terug als nieuw. Erg fijn in contact. Zeker een aanrader als u een goede prijs-kwaliteit verhouding en betrouwbare reparateur zoekt.
– Céline Van Duivendijk
Iphone 11 oorspeaker reparatie
Super goede service en snelle afhandeling. Echt meer dan tevreden. Iedereen aan te raden om hier je telefoon te laten maken.
– Colinda Jekel
iPhone 6s batterij vervangen
Geweldige service en je word zeer netjes geholpen zeker een aanrader !!
– Alyssa Bakker
Samsung A50 scherm reparatie
Alex, bedankt voor het vervangen van het scherm van mijn Samsung A50. De telefoon ziet er weer als nieuw uit en functioneert weer als van ouds. De service en communicatie is top. Ga zo door!
– Dielis MacLeane
Iphone X scherm reparatie
Alex levert een prima product af, met een snelle levering en uitstekende service. Bovendien is hij altijd goed bereikbaar.
– Corine Heijnen
Iphone 7 scherm reparatie
I am happy that i give my broken iPhone to Mobile2Fix. Great communication, fast fix my broken display and professional approach. I will go only here for next time. Thank you so much
– Thomáš
Samsung A40 reparatie
Zeer tevreden over Mobile2fix!! Gister mijn scherm laten maken van mijn mobile ben zeer tevreden over de reparatie en de service. Zeker een aanrader als je een reparatie uit moet laten voeren!!
– Geoffrey van Golen
Aanschaf refurbished iphone
Fantastische service en er wordt echt met je meegedacht. Super tevreden !
– Larah Lugthart
iPhone 8+ reparatie
Alex heeft al meerdere malen het scherm van mijn IPhone 8 vervangen door enkele barsten. Kan altijd gelijk terecht en super service! Ik ben er ontzettend blij mee! Tot snel
– Gerdien Hopster
iPhone reparatie
De service is uitstekend! Er wordt alle tijd genomen om de reparatie goed uit te voeren, terwijl je erop wachten kan. Alles wordt goed uitgelegd, getest en advies gegeven. Er wordt snel gereageerd middels whatsapp. En de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend te noemen?? Ook de nazorg is zeer goed. Kortom; alles is prima in orde
– Stefan Nijland
iPad reparatie
Zeer goede ervaring mee,zeer betrouwbaar,geweldige service,vriendelijk en eerlijk. Niet duur,dus voor iedereen toegankelijk. Ik hoef niet meer verder te zoeken naar een ander,blijf zijn tevreden klant. Dank jewel voor alles Alex. Mvg. Gerrit Lubbersen. Ermelo
– Gerrit Lubbersen
Aanschaf refurbished iphone
Hele goede service!! Erg veel plezier van mijn 6s plus 64gb en mijn partner met zijn SE!
– Desiree Gerard Calvin Heinen
iPhone reparatie
Wat een top service ! Vakkundig en snel geholpen. Weer helemaal blij dat mijn scherm het weet doet.
– afke van het Meer
iPhone reparatie
Telefoon goed en snel gerepareerd, kon er op wachten. Scherm en accu vervangen en de telefoon werkt nu weer als nieuw. Een aanrader!
– Herman Nobach

Inschrijven nieuwsbrief

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests

  Boek een afspraak   Hulp nodig? Whatsapp ons!