Laden ...

OKTOBER ACTIE: gebroken scherm + gratis batterij

oktober actie

Is je Apple iphone scherm kapot? Dan is dit een unieke kans om je telefoon weer helemaal zo goed als nieuw te krijgen met deze unieke oktober actie!

Gedurende de hele maand oktober krijg je namelijk van ons een ‘gratis’ nieuwe batterij tot een maximum van €32 cadeau bij het vervangen van jouw gebroken scherm!

Wat voorbeelden:

Als jij bijvoorbeeld je iphone 5 scherm laat vervangen krijg je dus een gratis nieuwe batterij er bij t.w.v. €32. Je betaald dus slechts alleen het scherm t.w.v. €50,99 en niet €82,99!

Laat je jouw gebroken iphone X scherm maken dan ontvang je €32 korting op de batterij! je betaald dan de scherm reparatie t.w.v. €209,99 en voor de batterij geen €60 maar slechts €28!

Mooi meegenomen toch?!

Welke voorwaarden moet ik aan voldoen?

Er zitten echter wel een een paar voorwaarden aan vast.

 • Deze actie geldt namelijk alleen voor Apple iPhone reparaties, dus andere merken zoals oa Samsung, Huawei, Sony, etc. vallen hier niet onder!
 • De actie is alleen geldig als u kiest om uw scherm te laten vervangen voor een origineel refurbished scherm. Kopie schermen of schermen van A+ kwaliteit vallen niet onder de actie.
 • Ook moet de batterij capaciteit van je telefoon 85% of lager zijn! Bij 80% of lager raad apple aan om de batterij te vervangen. Als de batterij conditie hoger is dan 85% dan is het namelijk een beetje zonde om de batterij te vervangen. Hoe je kan zien wat je batterij conditie is? Dat lees je hier.
 • Actie is geldig van 1 Oktober t/m 31 Oktober 2020.

Bekijk onze prijzenlijst hier voor alle apple iphone scherm reparaties.

Inschrijven nieuwsbrief

  Book an Engineer

  Collection Day
  Computer / Laptop
  Brand
  Operating System
  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests

  Boek een afspraak   Open chat
   Hulp nodig? Whatsapp ons!