Laden ...

Is je Apple iphone scherm kapot? Dan is dit een unieke kans om je telefoon weer helemaal zo goed als nieuw te krijgen met deze jaarlijkse december actie!

Gedurende de hele maand december krijg je namelijk van ons een ‘gratis’ nieuwe batterij tot een maximum van €40 cadeau bij het vervangen van jouw gebroken scherm! Dit scherm moet wel origineel zijn en dus geld deze actie niet voor kopie schermen!

Wat voorbeelden:

Als jij bijvoorbeeld je iphone 5 scherm laat vervangen krijg je dus een gratis nieuwe batterij er bij t.w.v. €40. Je betaald dus slechts alleen het scherm t.w.v. €50,99 en niet €90,99!

Laat je jouw gebroken iphone X scherm maken dan ontvang je maximaal €40 korting op de batterij! je betaald dan de scherm reparatie t.w.v. €185 en voor de batterij geen €70 maar slechts €30!

Mooi meegenomen toch?!

Welke voorwaarden moet ik aan voldoen?

Er zitten echter wel een een paar voorwaarden aan vast.

  • Deze actie geldt namelijk alleen voor Apple iPhone reparaties, dus andere merken zoals oa Samsung, Huawei, Sony, etc. vallen hier niet onder!
  • De actie is alleen geldig als u kiest om uw scherm te laten vervangen voor een origineel refurbished scherm. Kopie schermen of schermen van A+ kwaliteit vallen niet onder de actie.
  • Ook moet de batterij capaciteit van je telefoon 85% of lager zijn! Bij 80% of lager raad apple aan om de batterij te vervangen. Als de batterij conditie hoger is dan 85% dan is het namelijk een beetje zonde om de batterij te vervangen. Hoe je kan zien wat je batterij conditie is? Dat lees je hier.
  • Actie is geldig van 1 December t/m 31 December 2021.

Bekijk onze prijzenlijst hier voor alle apple iphone scherm reparaties.

Inschrijven nieuwsbrief

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Boek een afspraak    Hulp nodig? Whatsapp ons!