Laden ...

Iphone Reparatie Nijkerk om omstreken

iphone reparatie nijkerkMobile2Fix Nijkerk doet uw reparatie aan uw iphone of tablet vakkundig en betrouwbaar in omgeving Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoogland, Hoevelaken, Barneveld, Putten, Ermelo, Amersfoort en Harderwijk. Wij repareren dagelijks alle type iphones van iphone 4 tot de laatste en nieuwste iphone 11 PRO. De meest voorkomende reparaties zijn binnen het uur klaar zodat u niet zonder telefoon hoeft te zitten!

Heeft u problemen met audio, bellen, werkt de camera niet goed, of heeft u een kapot scherm, touch problemen, een slechte batterij of ziet uw toestel er niet meer al te best meer uit en wilt u liever een telefoon die er weer als nieuw er uit ziet? We hebben de meeste onderdelen gewoon op voorraad!

Breng je kapotte iphone naar Mobile2Fix, we geven je een eerlijk persoonlijk advies wat de mankementen zijn en wat de kosten zullen zijn om je toestel te laten repareren! We streven er naar om de kosten natuurlijk zo laag mogelijk voor je te houden.

Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen mits anders is gewenst en u krijgt van ons 6 maanden garantie op alle reparaties en 3 maanden op A+ kwaliteit reparaties! Zo weet u zeker dat u niet de verkeerde keuze maakt wat betreft uw reparatie.

Kunnen wij uw toestel niet repareren? Dan hanteren wij een no-cure, no-pay regel. Dit houd in dat u helemaal niks betaald, zelfs geen onderzoekskosten zoals dat bij veel winkels wel het geval is.

Bent u erg druk? Wij voeren ook iphone reparatie uit in Nijkerk en omstreken. Zo kunt u lekker thuis blijven zonder extra moeite te hoeven doen. Voor meer informatie over thuis reparatie en of ophaal/breng service gaat u naar alle vragen via de knop hieronder.

Zie onze veel gestelde vragen
Mobile2Fix Nijkerk

Address
Duifhuis 9, 3862JD, Nijkerk

Phone Number
+31(0)623595643

Hours of Operation
Ma-Vr: 18:00 - 21:00
Za-Zo: 09:00 - 21:00

Inschrijven nieuwsbrief

  Book an Engineer

  Collection Day
  Computer / Laptop
  Brand
  Operating System
  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests

  Boek een afspraak   Hulp nodig? Whatsapp ons!